Jednoduchý recept

Pštrosí maso s česnekem a mangoldem

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36620

Ingredience

1 ks Mango
5 ks Mangold
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Omáčka k masu chilli česnek
2 polévková lžíce Omáčka rybí
2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
100 g Ořechy Kešu
500 g Pštrosí kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 363 kcal
Kilojoule 1 518kJ
5% Sacharidy 17 g
25% Tuky 18 g
23% Sodík 459 mg
60% Bílkoviny 34 g

Pštrosí maso s česnekem a mangoldem postup přípravy receptu:

1

Maso z pštrosí kýty vypereme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Mangold omyjeme a pokrájíme na kousky. Oloupanou dužinu z manga nakrájíme na plátky.

2

Na rozpáleném oleji ve woku osmažíme jako první kousky mangoldu a vyndáme je ven z pánve.

3

Jako další osmažíme na oleji pštrosí maso, které jsme okořenili česnekovou chilli omáčkou. Přidáme ústřicovou a rybí omáčku, promícháme a ještě chvíli smažíme.

4

Jako poslední přidáme do směsi nakrájené mango a oříšky kešu. Vše osmahneme. Do pánve opět vložíme mangold. Vše zlehka promícháme a prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept