Jednoduchý recept

Medový meloun s parmskou šunkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 36621
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

1 ks Máta
2 ks Meloun cukrový
1 špetka Pepř černý mletý
10 dkg Šunka parmská
1 dl Víno portské

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 111 kcal
Kilojoule 464kJ
5% Sacharidy 19 g
1% Tuky 1 g
3% Sodík 51 mg
4% Bílkoviny 2 g

Medový meloun s parmskou šunkou postup přípravy receptu:

1

Medové melouny dáme na 2 hodiny vychladit do chladničky. Po dvou hodinách je vyndáme, melouny rozpůlíme a odstraníme jádra.

2

Poloviny melounů rozdělíme na třetiny a položíme na misku. Plátky šunky naaranžujeme na porce melounu a posypeme pepřem. Před podáváním zakápneme troškou portského vína a posypeme nasekanou mátou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept