Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 36628
Kategorie: Maso

Ingredience

680 g Humr
15 g Koriandr čerstvý
1 ks Limetka
Pikantní fazole
1 stroužek Česnek
10 g Chilli paprička
250 g Cibule
400 g Fazole bílé sterilované
3 g Kmín mletý
20 g Koriandr čerstvý
3 g Pepř černý mletý
250 g Rajčata
5 g Sůl
Česnekové máslo
5 stroužek Česnek
150 g Máslo čerstvé
10 g Oregano čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 605 kcal
Kilojoule 2 531kJ
10% Sacharidy 37 g
44% Tuky 33 g
53% Sodík 1 g
74% Bílkoviny 42 g

Mexický humr postup přípravy receptu:

1

Fazolová omáčka: smícháme oloupaná a nakrájená rajčata, nasekanou cibuli, drcený česnek, chilli papričku, koriandr, kmín. Přidáme fazole, osolíme a opepříme.

2

Každý humří ocásek rozřízneme podélně na poloviny, maso uvolníme, ale ponecháme v krunýři.

3

Česnekové máslo: máslo utřeme v misce, přidáme drcený česnek, nasekané čerstvé oregano, podle chuti osolíme, opepříme. Polovinou máslové směsi potřeme humří maso.

4

Humra dáme asi na 5 minut pod horký gril, až se začnou objevovat tmavá místa a je do hloubky prohřátý.

5

Zbylým česnekovým máslem potřeme humra a ozdobíme ho stočenými plátky limetky a snítkami koriandru. Servírujeme s fazolovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept