Recept

Hrušky v červeném víně

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3664

Ingredience

2 ks Badyán
100 g Cukr třtinový
8 ks Hrušky
50 g Máslo čerstvé
2 ks Skořice celá
250 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 716kJ
20% Sacharidy 72 g
15% Tuky 11 g
1% Sodík 12 mg
5% Bílkoviny 3 g

Hrušky v červeném víně postup přípravy receptu:

1

Hrušky trochu seřízneme aby seděly, dáme do hrnce nebo zapékací nádoby, zalijeme vínem a poklademe plátky másla.

2

Posypeme cukrem, přidáme celou skořici a badyán, přiklopíme a pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut.

3

Vyndáme, přelijeme vypečenou šťávou a odkryté pečeme ještě 40 minut.

4

Podáváme teplé, přelité šťávou se šlehačkou nebo mascarpone.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept