Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 36652
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

200 g Brambory
20 g Cukr moučkový
30 g Máslo čerstvé
100 g Med včelí
200 g Mouka pšeničná hladká
1 dl Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 615 kcal
Kilojoule 2 572kJ
19% Sacharidy 68 g
46% Tuky 35 g
12% Sodík 241 mg
19% Bílkoviny 10 g

Sladký bramborák postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a na jemném struhadle nastrouháme do mísy, kam rozklepneme celé vejce, přidáme sůl, pepř, přisypeme mouku, dobře promícháme a rozprostřeme na předem nahřátý a olejem vymaštěný plech, který vložíme do předehřáté trouby a pečeme dorůžova 20 minut.

2

Upečený bramborák ještě horký nakrájíme na porce, dáme na talíř, pokapeme medem, posypeme moučkovým cukrem a přiložíme tenký plátek másla.

Poznámka

Sladký bramborák podáváme teplý, na předehřátém talíři, jako sladký předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept