Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3672

Ingredience

300 g Brambory
30 g Droždí
1 špetka Majoránka
0,5 l Mléko polotučné
300 g Mouka pšeničná hrubá
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 g Vepřová uzená plec
1 špetka Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 524 kcal
Kilojoule 2 191kJ
20% Sacharidy 73 g
18% Tuky 13 g
41% Sodík 816 mg
48% Bílkoviny 27 g

Kynutý bramborák postup přípravy receptu:

1

Polovinu brambor uvaříme ve slupce, oloupeme a nastrouháme.

2

Zbylé brambory nastrouháme v syrovém stavu.

3

Připravíme kvásek z droždí, mléka, mouky, soli a cukru a přidáme do mísy. Přidáme rozšlehané vejce, nakrájené maso, utřený česnek se solí a majoránku.

4

Zbylé mléko přilijeme, promícháme směs a zpracujeme hustší těsto. Je-li třeba, přidáme trouchu mouky. Těsto necháme na teplém místě kynout.

5

Poté těsto rozetřeme do pekáče a bramborák upečeme ve vyhřáté troubě. Před dopečením potřeme povrch bramboráku sádlem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept