Jednoduchý recept

Pohanka s brynzou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 36724

Ingredience

80 g Cibule
300 g Pohanka
120 g Slanina vepřová
60 g Sádlo škvařené
200 g Sýr Brynza
15 g Sůl
15 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 708 kcal
Kilojoule 2 963kJ
15% Sacharidy 55 g
58% Tuky 44 g
85% Sodík 2 g
38% Bílkoviny 21 g

Pohanka s brynzou postup přípravy receptu:

1

Pohanku dobře propláchneme pod tekoucí vodou, vložíme do hrnce s osolenou vroucí vodou a pozvolna vaříme asi 20 minut. Scedíme a necháme okapat.

2

Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, slaninu nakrájíme na drobné kostičky.

3

V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme kostičky slaniny, cibuli a smažíme, až bude cibule zlatavá. Nyní přisypeme česnek, krátce orestujeme a odstavíme.

4

Pohanku rozdělíme na talíře, posypeme rozdrobenou brynzou a přelijeme sádlem s cibulí a česnekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept