Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 155 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 36757
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

250 g Cannelloni
200 ml Hovězí vývar základní
200 g Játra kuřecí
500 g Jehněčí maso mleté
120 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Olej olivový
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
200 g Sýr Ementál (Primátor)
4 ks Vejce slepičí
120 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 785 kcal
Kilojoule 3 283kJ
10% Sacharidy 34 g
70% Tuky 53 g
13% Sodík 255 mg
72% Bílkoviny 40 g

Cannelloni po toskánsku postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme mleté jehněčí maso a zalijeme vodou. Přiklopíme pokličkou, přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme asi 90 minut.

2

Mleté maso, kuřecí játra, 4 vejce, 150 g ementálu, pepř a víno rozmixujeme.

3

Takto připravenou hmotou plníme cannelloni a vkládáme je do vymaštěné zapékací misky. Cannelloni potřeme máslem, posypeme zbytkem ementálu a zalijeme hovězím vývarem.

4

Zapékací misku vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů Celsia a pokrm pečeme asi 40 minut. Před podáváním zdobíme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept