Jednoduchý recept

Krbál - přírodní pikantní řízek

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 36767

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
60 g Olej slunečnicový
1,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta
2 polévková lžíce Česnekové máslo

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 496 kcal
Kilojoule 2 077kJ
0% Sacharidy 0 g
56% Tuky 42 g
20% Sodík 406 mg
51% Bílkoviny 28 g

Krbál - přírodní pikantní řízek postup přípravy receptu:

1

Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme přes vlákno 4 plátky masa. Mírně je naklepeme, potřeme z obou stran česnekovým máslem, osolíme, posypeme chilli paprikou. Necháme je 15 minut odležet.

2

Ve větší pánvi rozpálíme olej a řízky zprudka restujeme z každé strany dozlatova, přibližně 2-3 minuty z každé strany.

Poznámka

Ke krbálu podáváme jako přílohu opékané brambory, krokety a zelný salát z čerstvého zelí s jarní cibulkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept