Recept

Chřest s vajíčky a majonézou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 36785
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

500 g Chřest zelený
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
Majonézová omáčka
2 polévková lžíce Majonéza
1 špetka Pepř bílý
150 ml Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 508 kcal
Kilojoule 2 127kJ
4% Sacharidy 14 g
61% Tuky 46 g
15% Sodík 305 mg
26% Bílkoviny 15 g

Chřest s vajíčky a majonézou postup přípravy receptu:

1

Čerstvě ušlehanou šlehačku smícháme s majonézou a směs dochutíme pepřem. Vejce uvaříme natvrdo. Chřest uvaříme v osolené vodě a necháme okapat.

2

Na talíře urovnáme vařený chřest, na něj rozložíme pokrájená vejce a pokrm přelijeme připravenou smetanovou omáčkou.

Poznámka

Podáváme studené s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept