Jednoduchý recept

Kuřecí roládky s bryndzou a slaninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36788

Ingredience

150 g Anglická slanina
4 ks Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej rostlinný
3 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
200 g Sýr Brynza
3 špetka Sůl
1 dl Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 628 kcal
Kilojoule 2 627kJ
1% Sacharidy 3 g
56% Tuky 42 g
36% Sodík 720 mg
101% Bílkoviny 57 g

Kuřecí roládky s bryndzou a slaninou postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso vypereme a osušíme. Nakrájíme na plátky, které naklepeme a okraje nařízeneme. Potom maso osolíme, opepříme a potřeme rozdrceným česnekem. Na plátky masa rozetřeme bryndzu, na bryndzu navršíme kostičky slaniny.

2

Z masa vytvoříme roládky, které zabalíme a uzavřeme párátky nebo omotáme nití. Na oleji (nebo másle) je osmahneme. Roládky otáčíme, aby byly ze všech stran stejně opečené. Po osmažení maso vyndáme a vytvoříme omáčku. Výpek z masa zalijeme lžící hladké mouky, kterou rozmícháme s 1 dl vody. Vše chvilku povaříme a přilijeme několik lžic smetany ke šlehání.

3

Touto šťávou poléváme nakrájené roládky, které předtím zbavíme nití a párátek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept