Jednoduchý recept

Maso s bramborami pečené v pivu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36791

Ingredience

1500 g Brambory
2 kávová lžička Gulášové koření
2 kávová lžička Koření grilovací
2 kávová lžička Koření na ryby
1200 g Kuře
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
3 špetka Sůl
2 kávová lžička Vegeta

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 907 kcal
Kilojoule 3 797kJ
14% Sacharidy 52 g
61% Tuky 46 g
24% Sodík 490 mg
117% Bílkoviny 66 g

Maso s bramborami pečené v pivu postup přípravy receptu:

1

Brambory omyjeme, neloupané nakrájíme na slabá kolečka, kterými poklademe pekáč. Kuře rozporcujeme, osolíme a vložíme na kolečka brambor. Pokud použijeme jiný druh masa, nakrájíme maso na plátky. Vše zalijeme rozmíchaným pivem s kořením. Koření můžeme zaměňovat dle chuti a možností.

2

Přikryjeme alobalem a pečeme v mírně vyhřáté troubě, dokud brambory nebudou měkké. Ke konci pečení alobal odstraníme, aby se brambory i maso pěkně dopekly a dobarvily.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept