Jednoduchý recept

Omáčka z černých fazolí s olihněmi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 36792

Ingredience

1 ks Cibule červená
160 g Fazolová černá omáčka
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
450 g Olihně
1 ks Paprika zelená
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 887kJ
5% Sacharidy 16 g
9% Tuky 7 g
27% Sodík 533 mg
35% Bílkoviny 20 g

Omáčka z černých fazolí s olihněmi postup přípravy receptu:

1

Kroužky olihní opláchneme pod studenou tekoucí vodou a necháme okapat. Smícháme v misce hladkou mouku a sůl. Přidáme kroužky olihní a zamícháme, aby se obalily.

2

Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na tenké proužky. Podzemnicový olej rozehřejeme ve woku a osmahneme na něm pokrájené papriky a pokrájenou červenou cibuli. Přidáme do woku kroužky olihní a 5 minut smažíme.

3

Do woku přidáme omáčku z černých fazolí a vaříme, dokud nezačne bublat.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept