Jednoduchý recept

Kuřecí prsa s křupavou zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36807
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Kuřecí prsa
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika červená
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
3 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
1 ks Pórek
5 g Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí
2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
5 ks Žampiony čerstvé
200 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 494kJ
8% Sacharidy 27 g
18% Tuky 14 g
34% Sodík 682 mg
65% Bílkoviny 37 g

Kuřecí prsa s křupavou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Připravíme si marinádu, smícháme: 3 žloutky, 4 lžíce oleje, 4 lžíce maggi, 2 lžíce worcesteru, 1 lžička pálivé papriky (nebo chilli), půl lžičky soli a pepř.

2

Kuřecí prsa vypereme, osušíme a nakrájíme na nudličky nebo malé kousky. Maso necháme uležet několik hodin v marinádě. Marinované maso smažíme na rozpáleném oleji. Pokud je marináda pro nás dostatečně tučná, olej používat nemusíme.

3

K opečenému masu přidáme nakrájenou papriku a pár minut smažíme. Do této směsi přidáme nakrájený pórek, žampióny na plátky a čínské zelí, které jsme nakrájeli na nudličky. Vše smažíme, dokud zelenina není křupavá a maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept