Jednoduchý recept

Kuřecí maso s gnocchi zapečené ve šlehačce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36821
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
500 g Gnocchi bramborové
300 g Kuřecí prsa
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
2 g Sůl
5 polévková lžíce Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 680 kcal
Kilojoule 2 844kJ
12% Sacharidy 45 g
58% Tuky 44 g
61% Sodík 1 g
48% Bílkoviny 27 g

Kuřecí maso s gnocchi zapečené ve šlehačce postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa opláchneme a osušíme. Naklepané kuřecí maso nakrájíme na nudličky nebo malé kousky, přidáme sůl a pepř.

2

Rozehřejeme máslo v pánvi a maso opečeme. K opečenému masu přidáme plátky česneku, tekutou šlehačku a strouhaný parmezán. Vše mícháme, dokud omáčka nezhoustne.

3

Můžeme zdobit nasekanou zelenou petrželkou a jako přílohu doporučujeme uvařené gnocchi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept