Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 3684
Kategorie: Zelenina

Ingredience

0,5 ks Kypřicí prášek do pečiva
200 ml Mléko polotučné
250 g Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Sůl
80 g Tuk Hera jedlý
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 349 kcal
Kilojoule 1 458kJ
12% Sacharidy 45 g
21% Tuky 16 g
3% Sodík 56 mg
15% Bílkoviny 8 g

Zelník na plech postup přípravy receptu:

1

Smícháme okapané zelí s moukou a kypřícím práškem. Osolíme a přidáme acidofilní mléko a rozehřátý tuk.

2

Vypracujeme těsto, pokud je tuhé, přidáme mléko a pokud je řídké, přisypeme mouku.

3

Vyválíme z těsta plát, který přendáme na vymazaný a vysypaný plech.

4

Vidličkou jej propícháme a dáme do vyhřáté trouby na 45 minut péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept