Jednoduchý recept

Kachní játra

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 3686
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Chilli paprička
4 krajíc Chléb slunečnicový
300 g Játra kachní
1 špetka Kmín celý
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
300 ml Víno červené
1 hrnek Zelí bílé - sterilizované

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 612 kcal
Kilojoule 2 561kJ
6% Sacharidy 23 g
40% Tuky 30 g
37% Sodík 749 mg
65% Bílkoviny 37 g

Kachní játra postup přípravy receptu:

1

Na tenké proužky nakrájíme anglickou slaninu, osmahneme a přidáme kachní játra.

2

Nesolíme, jen okořeníme, podléváme vínem a smažíme 10 minut. Játra vyjmeme a osolíme.

3

Kůrku z chleba odkrájíme a namočíme do výpeku. Vyndáme, poklademe játry a ozdobíme zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept