Recept

Nadívané kuře po polsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 36877
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Játra kuřecí
5 g Kmín drcený
50 g Kopr čerstvý
1000 g Kuře
150 g Máslo čerstvé
30 ml Mléko polotučné
5 g Pepř černý mletý
2 ks Rohlíky bílé
20 g Strouhanka
9 g Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 535 kcal
Kilojoule 2 237kJ
3% Sacharidy 10 g
52% Tuky 39 g
30% Sodík 603 mg
61% Bílkoviny 34 g

Nadívané kuře po polsku postup přípravy receptu:

1

Rozkrájené rohlíky namočíme do mléka, přidáme cibuli a játra a vše umeleme na masovém strojku. V misce utřeme polovinu másla se žloutky, přidáme namletou směs, nasekaný kopr, sůl a pepř, podle potřeby strouhanku a nakonec bílky. Vše důkladně promícháme a vzniklou nádivkou naplníme uvnitř nasolené kuře. Sešijeme nebo sepneme jehlami, povrch kuřete osolíme a posypeme kmínem.

2

V pekáči rozpustíme máslo, kuře do něj vložíme, zakryjeme alobalem a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Pečeme asi hodinu, podléváme šťávou, ke konci pečení odkryjeme, aby se kůže opekla dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept