Jednoduchý recept

Ječná kaše se slaninou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 36907

Ingredience

100 g Cibule
500 g Ječná krupice
3 g Pepř černý mletý
200 g Slanina vepřová
10 g Sůl
1000 ml Vývar z uzeného masa
30 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 837 kcal
Kilojoule 3 502kJ
27% Sacharidy 97 g
32% Tuky 24 g
81% Sodík 2 g
40% Bílkoviny 22 g

Ječná kaše se slaninou postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nasypeme ječnou krupici nebo ječný šrot, zalijeme vývarem z uzeného masa a přivedeme k varu.

2

Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.

3

V pánvi rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Česnek přidáme do vývaru, osolíme, opepříme a vaříme, dokud nezhoustne na kaši.

4

Kaši rozdělíme na talíře a přelijeme slaninou s cibulí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept