Jednoduchý recept

Kuře s gyrosem a medem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36957

Ingredience

6 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Koření Gyros
1000 g Kuře
3 polévková lžíce Med včelí
3 polévková lžíce Olej rostlinný
100 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 649 kcal
Kilojoule 2 714kJ
5% Sacharidy 18 g
57% Tuky 43 g
16% Sodík 326 mg
83% Bílkoviny 47 g

Kuře s gyrosem a medem postup přípravy receptu:

1

Jako první připravíme marinádu, která se skládá z koření gyros nebo grilovacího koření na kuře, 3 lžic medu, 6 lžic kečupu, 3 lžic oleje, 3 stroužků rozdrceného česneku a 100 ml vody.

2

Omyté kuře rozdělíme na polovinu a vložíme do marinády. Maso necháme v marinádě 3 hodiny.

3

Potom kuře z marinády přendáme do pekáče. Během pečení maso obracíme, aby bylo všude propečené a hezky zbarvené. Pečeme přibližně 1 hodinu v troubě na 180°C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept