Jednoduchý recept

Kuřecí řízky s hruškami a gorgonzolou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36990
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Hrušky
400 g Kuřecí prsa
100 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 g Sůl
200 g Sýr Gorgonzola

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 530 kcal
Kilojoule 2 217kJ
3% Sacharidy 9 g
34% Tuky 26 g
53% Sodík 1 g
60% Bílkoviny 34 g

Kuřecí řízky s hruškami a gorgonzolou postup přípravy receptu:

1

Kuřecí řízky omyjeme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Hrušky omyjeme, oloupeme, vyndáme zrníčka a nakrájíme na plátky.

3

V pánvi rozehřejeme máslo s olivovým olejem a do pánve vložíme kuřecí řízky, které zprudka osmahneme.

4

Do zapékací misky nebo malého pekáčku vložíme opečené maso i se šťávou, která vznikla při smažení. Na maso přidáme plátky hrušky a sýru gorgonzoly.

5

Vše necháme zapékat tak dlouho, dokud se sýr neroztaví a maso není měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept