Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36991

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
1 kávová lžička Garam masala
2,5 dl Jogurt bílý
1 polévková lžíce Kořeněné máslo Ghee
475 g Krabí maso mražené
1 kávová lžička Kurkuma
2 polévková lžíce Olej z hořčičných semínek
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
2 kávová lžička Zázvor mletý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 929kJ
6% Sacharidy 21 g
29% Tuky 22 g
106% Sodík 2 g
84% Bílkoviny 47 g

Kari krabí postup přípravy receptu:

1

Hořčičný olej rozehřejeme ve woku, když začne kouřit, přidáme máslo ghí a pokrájenou cibuli. Smažíme za stálého míchání, dokud cibule nezměkne. Vmícháme celé stroužky česneku a mletý zázvor. Přidáme sůl, chilli koření, kurkumu, pokrájené chilli papričky a mletou papriku. Promícháme, přidáme krabí maso a jogurt a na mírném plameni vaříme 10 minut.

2

Přidáme garam masalu, promícháme a ihned podáváme.

Poznámka

Doporučujeme podávat s vařenou rýží basmati.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept