Recept

Lehké závitky se zeleninou a rybím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 36995

Ingredience

500 g Placky bramborové 1-2-3
0,2 ks Salát hlávkový
Nádivka
80 g Chřest zelený
1 kávová lžička Cukr krupice
75 g Krab
10 g Křen
1 špetka Pepř černý mletý
75 g Pórek
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná
100 g Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 87 kcal
Kilojoule 365kJ
10% Sacharidy 36 g
4% Tuky 3 g
8% Sodík 158 mg
14% Bílkoviny 8 g

Lehké závitky se zeleninou a rybím masem postup přípravy receptu:

1

Chřest a červenou řepu uvaříme a necháme okapat. Krabí tyčinky necháme rozmrazit. Salát důkladně opereme pod tekoucí vodou a rozebereme na jednotlivé listy. Na chlebové placky rozdělíme listy salátu a zabalíme je do kornoutů. Do kornoutů rozdělíme připravenou zeleninovou směs. Podáváme studené.

2

Nádivka:

3

Uvařenou zeleninu, pór a krabí tyčinky nakrájíme na drobné jemné plátky. Všechnu drobně nakrájenou zeleninu smícháme a přidáme do ní nastrouhaný křen.

4

Na závěr nádivku dochutíme pepřem a solí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept