Recept

Pikantní kachna na rozmarýnu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37003

Ingredience

2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1 ks Kachna mražená
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
2 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

63% Kalorie 1,238 kcal
Kilojoule 5 180kJ
0% Sacharidy 1 g
158% Tuky 118 g
2% Sodík 39 mg
75% Bílkoviny 42 g

Pikantní kachna na rozmarýnu postup přípravy receptu:

1

Kachnu naporcujeme a rukou lehce naklepeme. Porce osolíme, opepříme a posypeme cayenským pepřem.

2

Potom porce kachny potřeme dijonskou hořčicí a posypeme rozmarýnem.

3

Ve větším kastrolu rozpálíme olej a kachnu z obou strach opečeme dohněda.

4

Kastrol vložíme do předehřáté trouby pod gril a grilujeme 35 minut, dokud není kůrka na kachně křupavá. Před podáváním zdobíme snítkou petrželky.

Poznámka

Podáváme s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept