Recept

Smetanové penne s krevetami a krůtím masem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37005

Ingredience

150 g Fazole
50 g Krevety tygří - loupané
400 g Krůtí prsa
25 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
300 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
250 g Těstoviny Penne
6 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 658 kcal
Kilojoule 2 751kJ
21% Sacharidy 76 g
24% Tuky 18 g
6% Sodík 127 mg
78% Bílkoviny 44 g

Smetanové penne s krevetami a krůtím masem postup přípravy receptu:

1

Krůtí prsa nakrájíme na proužky, vložíme do zapékací mísy, zalijeme vínem, osolíme a opepříme. Maso zakryjeme a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů Celsia doměkka.

2

Krůtí maso necháme vychladnout a proužky rozdělíme napůl. Šťávu z masa odložíme stranou.

3

Fazole uvaříme doměkka, slijeme z nich vodu a odstraníme vnější bílou slupku.

4

Na pánvi na mírném ohni rozmrazíme krevety, přimícháme mouku a opatrně spojíme. Za stálého míchání vaříme ještě asi 2 minuty.

5

Smetanu zředíme šťávou z masa, přidáme krevety a za stálého míchání vaříme, dokud nevznikne omáčka.

6

Přidáme fazole, osolíme, opepříme, přidáme krůtí maso, prohřejeme a ihned podáváme s horkými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept