Jednoduchý recept

Dip z třešňových rajčátek

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 3702
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
100 g Cukr krupice
100 ml Ocet vinný
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 273kJ
36% Sacharidy 131 g
2% Tuky 1 g
13% Sodík 266 mg
10% Bílkoviny 6 g

Dip z třešňových rajčátek postup přípravy receptu:

1

Na oleji opečeme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek, přidáme přepůlená rajčata, cukr, ocet, sůl a pepř. Vaříme cca 15 minut do zhoustnutí.

2

Necháme vychladnout. Podáváme k burgrům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept