Recept

Koroptve dušené na zelí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 37052
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
10 g Cukr krupice
500 g Koroptev
20 ml Ocet kvasný lihový
20 ml Olej rostlinný
7 g Slanina vepřová
8 g Sůl
400 g Zelí červené - sterilizované

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 208 kcal
Kilojoule 871kJ
3% Sacharidy 12 g
4% Tuky 3 g
52% Sodík 1 g
55% Bílkoviny 31 g

Koroptve dušené na zelí postup přípravy receptu:

1

Vykuchané a očištěné koroptve nasolíme, vložíme do pekáčku s rozpuštěným máslem, přidáme slaninu na kostičky a podlité vodou pečeme asi půl hodiny.

2

V kastrolu na troše oleje osmažíme cibuli nadrobno, přidáme červené zelí a podusíme do poloměkka. Osladíme, osolíme, okyselíme a rozložíme na pekáč okolo koroptví, zakryjeme a necháme ještě 15 minut dusit v troubě. Když jsou koroptve měkké, rozpůlíme je a podáváme se zelím zalité šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept