Jednoduchý recept

Smažení garnáti – krevety

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 37059

Ingredience

1 kávová lžička Chilli paprička
6 ks Cibulka jarní
1 ks Citronová tráva
125 g Hlíva ústřičná
350 g Krevety tygří - loupané
0,5 ks Okurka salátová
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
0,5 kávová lžička Omáčka rybí
1 polévková lžíce Omáčka sójová
2 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
2 polévková lžíce Voda pitná
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
1 kávová lžička Zázvor mletý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 186 kcal
Kilojoule 780kJ
8% Sacharidy 29 g
5% Tuky 3 g
5% Sodík 105 mg
42% Bílkoviny 23 g

Smažení garnáti – krevety postup přípravy receptu:

1

Na proužky nakrájíme okurku. Rozehřejeme ve woku olej, přidáme pokrájené jarní cibulky, okurku, česnek, citronovou trávu, hlívy ústřičné, chilli a zázvor a smažíme 2 minuty. Přidáme garnáty (krevety) a smažíme další minutu.

2

Solamyl, vodu, rybí a sójovou omáčku mícháme, až získáme hladkou pastu, přimícháme ji s rýžovým vínem do woku a vaříme, dokud omáčka nezhoustne.

3

Ihned podáváme.

Poznámka

Doporučujeme podávat s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept