Jednoduchý recept

Karbanátky z brambor a tresky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37063
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory
1 ks Cibule
3 g Majoránka
100 g Máslo čerstvé
2 dl Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
200 g Strouhanka
9 g Sůl
500 g Treska uzená
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 876kJ
9% Sacharidy 34 g
31% Tuky 24 g
72% Sodík 1 g
44% Bílkoviny 25 g

Karbanátky z brambor a tresky postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory nakrájíme a uvaříme doměkka, slijeme a rozmačkáme. Na másle osmažíme cibulku nadrobno a přidáme ji i s výpekem k bramborám.

2

Tresku nakrájíme na malé kousky a přidáme ke směsi, vmícháme vejce a koření, osolíme a z hmoty vytvoříme karbanátky. Ty obalíme ve strouhance a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept