Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 37066

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
40 ml Mléko polotučné
100 g Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
3 g Nové koření celé
6 g Pepř černý mletý
100 g Petržel kořen
50 g Petržel kudrnka
2 ks Rohlíky bílé
10 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
1200 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 151 kcal
Kilojoule 633kJ
3% Sacharidy 11 g
43% Tuky 32 g
26% Sodík 516 mg
36% Bílkoviny 20 g

Sekaná ze štiky postup přípravy receptu:

1

Rybu očistíme, odkrojíme hlavu a ploutve, stáhneme kůži a všechny zbytky spolu se zeleninou a kořením dáme vařit.

2

Na pánvi osmažíme na másle cibuli nadrobno, přidáme čisté maso a orestujeme. V míse namočíme nakrájený rohlík do mléka, přidáme maso s cibulí a směs rozemeleme na masovém strojku. Přidáme vejce, koření, sůl a důkladně promícháme. Vývar ze zbytků scedíme, čistý přivede k mírnému varu. Na navlhčenou, tukem potřenou utěrku rozložíme masovou směs, vytvarujeme do válečku, zavineme a na koncích svážeme. Sekanou ponoříme do vývaru a na mírném ohni vaříme asi hodinu a čtvrt, necháme trochu vychladnout, vyjmeme z vývaru, zbavíme utěrky a nakrájíme na plátky. Podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept