Jednoduchý recept

Třešně v krému

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 37068

Ingredience

50 g Cukr krupice
50 g Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
600 ml Mléko plnotučné
40 g Mouka kukuřičná
1 balení Sušenky BeBe světlé jemné
500 g Třešně
2 ks Vejce slepičí
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 378kJ
15% Sacharidy 55 g
11% Tuky 9 g
3% Sodík 51 mg
17% Bílkoviny 9 g

Třešně v krému postup přípravy receptu:

1

Omyté, vypeckované třešně vložíme do kastrolu, zasypeme cukrem a krátce podusíme. Potom přilijeme vodu rozmíchanou s 20g kukuřičné mouky a za stálého míchání necháme směs zhoustnout. Vlijeme ji na skleněnou mísu.

2

Do 500ml mléka přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr, uvedeme do varu a za stálého míchání přilijeme zbylé mléko rozmíchané se žloutky a zbylou kukuřičnou moukou. Po zhoustnutí vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.

3

Hotový krém nalijeme na podušené třešně a podáváme se sušenkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept