Recept

Pstruh na grilu s dušenou okurkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 37099

Ingredience

30 g Kopr čerstvý
30 g Máslo čerstvé
250 g Okurka salátová
20 g Pažitka
3 g Pepř černý mletý
1 kg Pstruh
5 g Sůl
40 ml Šťáva citrónová

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 444 kcal
Kilojoule 1 857kJ
1% Sacharidy 4 g
31% Tuky 23 g
31% Sodík 621 mg
94% Bílkoviny 53 g

Pstruh na grilu s dušenou okurkou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou okurku podélně rozpůlíme. Lžičkou vyndáme semena a dužinu nakrájíme na plátky silné asi 5 mm. V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme okurku a 2 minuty pomalu podusíme.

2

Smícháme dvě třetiny osmažené okurky s nasekaným koprem, osolíme a opepříme, pokapeme citronovou šťávou. Směsí naplníme osolené pstruhy.

3

Do grilovací mísy vložíme pstruhy a obložíme je zbylou okurkou.

4

Ryby grilujeme 10-15 minut 10 cm pod horkým grilem. Během

5

úpravy na roštu je obracíme.

6

Pstruhy ozdobíme snítkami kopru a pažitkou. Ihned je podáváme.

Poznámka

Podáváme s koprovou smetanovou omáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept