Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 3710
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bazalka
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Muškátový oříšek
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
100 g Olivy černé
500 g Pangasius - filety
1 špetka Pepř černý mletý
8 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 164 kcal
Kilojoule 684kJ
4% Sacharidy 14 g
5% Tuky 3 g
14% Sodík 288 mg
46% Bílkoviny 26 g

Pangasius s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Spaříme a oloupeme rajčata, nakrájíme je na kousky.

2

Česnek a cibuli nakrájíme a osmahneme, přidáme rajčata a 10 minut povaříme omáčku. Přidáme olivy, osolíme a opepříme, přidáme strouhaný muškátový oříšek a nasekanou bazalku.

3

Osolíme, opepříme a citronem pokapeme rybu. Opečeme ji dozlatova na olivovém oleji.

4

Na talíře rozdělíme omáčku a navrch dáme plátky ryby a dozdobíme bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept