Jednoduchý recept

Kuřecí plátky pod hermelínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 37105
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Cibule
400 g Kuřecí prsa
1 dl Mléko polotučné
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
100 ml Pivo světlé 12% 4,5% obj.
1 špetka Sůl
2 ks Sýr Hermelín (Camember, Encián)

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 420 kcal
Kilojoule 1 755kJ
2% Sacharidy 6 g
36% Tuky 27 g
19% Sodík 383 mg
63% Bílkoviny 36 g

Kuřecí plátky pod hermelínem postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme a medailonky. Maso dle chuti opepříme a osolíme.

2

Potom na kostičky nakrájíme anglickou slaninu, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a vše přidáme k masu.

3

Tuto směs zalijeme pivem, řádně zamícháme a necháme v chladu uležet.

4

Na rozehřátém oleji osmažíme směs doměkka a potom dáme stranou pánve.

5

Sýry rozkrojíme po obvodu na polovinu, měkkou část zevnitř vyškrabeme. Hermelíny bez měkkého vnitřku opatrně na šťávě osmahneme. Vyndáme z pánve ven.

6

Jako další na výpeku roztavíme vydlabanou hmotu z hermelínů a můžeme přidat trošku mléka.

7

Potom plníme hermelíny tak, že do nich vložíme masovou směs, kterou polijeme rozpuštěnou sýrovou omáčkou a přiklopíme druhou polovinou hermelínu. Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept