Recept

Salát z fazolových lusků s majonézou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3711
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
500 g Fazolové lusky zelené
100 g Majolka
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 157kJ
3% Sacharidy 9 g
35% Tuky 26 g
3% Sodík 66 mg
5% Bílkoviny 3 g

Salát z fazolových lusků s majonézou postup přípravy receptu:

1

Fazolky zbavíme vláken a uvaříme v menším množství osolené vody. Necháme okapat.

2

Potom fazolky drobně nakrájíme a vložíme do marinády z octa, oleje, soli a cukru. Necháme asi hodinu uležet.

3

Nakonec fazolky smícháme s majonézou. Podáváme s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept