Jednoduchý recept

Játrová polévka z paštiky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 37126

Ingredience

60 g Cibule
1200 ml Hovězí vývar základní
20 g Mouka pšeničná hladká
30 g Máslo čerstvé
120 g Paštika játrová
15 g Petržel kudrnka
5 ml Polévkové koření
40 ml Smetana 12% (konzumní)
20 g Tuk
80 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 304 kcal
Kilojoule 1 273kJ
6% Sacharidy 21 g
24% Tuky 18 g
50% Sodík 1 g
25% Bílkoviny 14 g

Játrová polévka z paštiky postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme mouku, nadrobno nakrájenou cibuli a usmažíme světlejší cibulovou jíšku. Zalijeme vývarem, promícháme, přimícháme játrovou paštiku a povaříme. Nakonec zjemníme smetanou, dochutíme polévkovým kořením a nalijeme do talířů.

2

V pánvi na tuku osmahneme kostičky žemle, petrželku posekáme.

3

Porce polévky posypeme žemlí, petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept