Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 37130
Kategorie: Maso

Ingredience

700 g Žraločí steak
Marináda
3 stroužek Česnek
40 ml Citronová šťáva
3 polévková lžíce Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
50 ml Pomeranče
5 g Sůl
Ozdoba
3 polévková lžíce Bazalka
30 ml Olej olivový
3 g Pepř bílý
2 ks Pomeranče
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 402 kcal
Kilojoule 1 681kJ
5% Sacharidy 16 g
27% Tuky 20 g
55% Sodík 1 g
68% Bílkoviny 38 g

Žralok s pomerančem postup přípravy receptu:

1

Na marinádu smícháme olivový olej, šťávu z citronu a pomeranče, česnek. Dochutíme pepřem a solí. Plátky žraloka v marinádě několikrát obrátíme, aby se dobře pokryly, a necháme je 1 hodinu marinovat v chladničce .

2

Smícháme nakrájené pomeranče, olivový olej, bazalku, podle chuti sůl a pepř a vytvoříme pomerančovou oblohu.

3

Žraloka vyjmeme z marinády (tu nevyléváme) a rybu 5 minut z každé strany grilujeme 7 cm pod horkým grilem, jednou či dvakrát ji během grilování potřeme marinádou. Servírujeme obloženou ochucenými pomeranči.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept