Recept

Valašské svíčkové řezy s játry

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 37135

Ingredience

1 ks Chilli paprička
500 g Hovězí svíčková
250 g Játra drůbeží
4 polévková lžíce Kečup
4 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř bílý
400 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno červené
3 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 529 kcal
Kilojoule 2 213kJ
13% Sacharidy 48 g
13% Tuky 10 g
24% Sodík 472 mg
80% Bílkoviny 45 g

Valašské svíčkové řezy s játry postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou omyjeme, osušíme a pokrájíme na plátky. Omytá a od blan očištěná játra pokrájíme na malé hranolky. Chilli papričku omyjeme, rozřízneme, zbavíme semínek a pokrájíme ji na tenké nudličky. Šalotku nakrájíme na tenké kroužky.

2

V pánvi si rozpálíme olej, na kterém zprudka orestujeme plátky masa z každé strany, přidáme šalotku, chilli papričku, játra a společně je restujeme přibližně další minutu.

3

Přimícháme kečup, červené víno, krátce provaříme, ochutíme solí, pepřem a podáváme s dušenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept