Jednoduchý recept

Mleté maso pečené s pohankou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 37146

Ingredience

200 g Chléb celozrnný žitný
100 g Cibule
5 g Majoránka
3 g Nové koření mleté
3 g Pepř černý mletý
200 g Pohanka
100 g Slanina vepřová
10 g Sůl
180 g Vepřová krev
400 g Vepřové maso mleté
1000 ml Voda pitná
20 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 749 kcal
Kilojoule 3 133kJ
18% Sacharidy 64 g
49% Tuky 37 g
79% Sodík 2 g
68% Bílkoviny 38 g

Mleté maso pečené s pohankou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na kostičky, česnek prolisujeme.

2

V pánvi rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli, osmahneme dozlatova, přidáme mleté maso, orestujeme, osolíme, opepříme a přidáme mleté nové koření. Krátce podusíme a přendáme do pekáčku. Přidáme vepřovou krev, česnek, majoránku, zalijeme vodou, přimícháme pohanku a dáme do vyhřáté trouby péct. Pečeme 45 minut, rozdělíme na talíře a podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept