Jednoduchý recept

Vepřový lalok pečený

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 37148
Kategorie: Maso

Ingredience

30 g Česnek
200 g Chléb celozrnný žitný
40 ml Hořčice
160 g Křen
3 g Pepř černý mletý
15 g Sádlo škvařené
10 g Sůl
600 g Vepřový lalok
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 874 kcal
Kilojoule 3 656kJ
6% Sacharidy 21 g
110% Tuky 83 g
48% Sodík 966 mg
20% Bílkoviny 11 g

Vepřový lalok pečený postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na čtyři plátky, trochu naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. V pekáčku rozehřejeme sádlo, vložíme do něj vedle sebe plátky masa, mírně podlijeme vodou a pečeme dozlatova.

2

Plátky masa rozdělíme na talíře a bohatě posypeme strouhaným křenem.

3

Podáváme s chlebem a hořčicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept