Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 37157
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
700 g Losos - filety
15 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
Špenát
1 stroužek Česnek
250 g Cibulka jarní
4 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice kremžská
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Špenát listový čerstvý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 347kJ
4% Sacharidy 14 g
18% Tuky 13 g
40% Sodík 791 mg
72% Bílkoviny 40 g

Norský losos postup přípravy receptu:

1

Plátky lososa osolíme, opepříme a lehce potřeme máslem.

2

5-6 minut je po obou stranách grilujeme ve vzdálenosti 7 cm pod

3

horkým grilem, až mají porce zlatohnědou barvu.

4

Špenát: Rozpálíme olej, přidáme kolečka cibulky, drcený česnek a průběžně promícháváme a smažíme. Přidáme citronovou šťávu, hořčici, nakrájený špenát a podusíme ještě asi 8 minut. Dochutíme pepřem a solí.

5

Lososa ozdobíme stočenými plátky citronu a podáváme spolu se špenátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept