Jednoduchý recept

Vepřové maso s pivem a česnekem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 37158

Ingredience

400 g Bramborový knedlík
3 g Muškátový oříšek
3 g Pepř černý mletý
700 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
80 g Strouhanka
60 g Sádlo škvařené
15 g Sůl
900 g Vepřová plec
30 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 802 kcal
Kilojoule 3 357kJ
13% Sacharidy 46 g
66% Tuky 50 g
70% Sodík 1 g
64% Bílkoviny 36 g

Vepřové maso s pivem a česnekem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na menší plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Česnek prolisujeme.

2

V pánvi rozehřejeme sádlo a plátky masa na něm zprudka opečeme. Vyndáme z pánve, potřeme česnekem, posypeme mletým muškátem, vrátíme do pánve, zalijeme půl litrem piva a zvolna dusíme asi 20 minut. Zasypeme strouhankou, přilijeme zbytek piva a vaříme dalších 20 minut.

3

Pokrm rozdělíme na talíře a doplníme bramborovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept