Jednoduchý recept

Skopové maso na hříbkách

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 37161

Ingredience

400 g Brambory vařené
80 g Cibule
150 g Hříbky čerstvé
4 g Kmín drcený
30 g Mouka pšeničná hladká
3 g Pepř černý mletý
600 g Skopová plec
50 g Slanina vepřová
60 g Sádlo škvařené
10 g Sůl
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 704 kcal
Kilojoule 2 944kJ
8% Sacharidy 30 g
74% Tuky 55 g
66% Sodík 1 g
37% Bílkoviny 21 g

Skopové maso na hříbkách postup přípravy receptu:

1

Skopové maso nakrájíme na plátky, hříbky očistíme a pokrájíme také na plátky, cibuli nadrobno, slaninu na kostičky.

2

V pánvi rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli, osmahneme dozlatova, přidáme maso a jakmile pustí šťávu, osolíme, ochutíme kmínem a opepříme a dusíme ho ve vlastní šťávě. Zasypeme moukou, promícháme s tukem, krátce orestujeme, zalijeme vodou a dusíme.

3

V jiné pánvi rozškvaříme slaninu, přisypeme plátky hříbků, orestujeme a přelijeme do první pánve. Dusíme, dokud maso nezměkne.

4

Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept