Recept

Krevety na česnekovém másle

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37165

Ingredience

1 polévková lžíce Kopr čerstvý
400 g Krevety tygří - loupané
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Sherry brandy
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 172 kcal
Kilojoule 720kJ
2% Sacharidy 7 g
14% Tuky 11 g
7% Sodík 136 mg
43% Bílkoviny 24 g

Krevety na česnekovém másle postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpálíme máslo a na kolečka nakrájený česnek na něm osmahneme.

2

Krevety omyjeme, očistíme, propláchneme pod studenou vodou a přidáme na pánev k česneku. Dále přidáme sherry brandy, osolíme, opepříme a vše důkladně promícháme.

3

Kopr očistíme, omyjeme, najemno nasekáme a přidáme do pánve ke krevetám.

4

Krevety servírujeme na připravené talíře a zdobíme najemno nasekanou pažitkou.

Poznámka

Podáváme s teplou ciabattou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept