Jednoduchý recept

Kuřecí prsa s čabajkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 37191

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Klobása - Čabajka
500 g Kuřecí prsa
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 špetka Sůl
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 775kJ
1% Sacharidy 5 g
37% Tuky 28 g
10% Sodík 205 mg
69% Bílkoviny 39 g

Kuřecí prsa s čabajkou postup přípravy receptu:

1

Jako první si připravíme pastu na maso, kterou si vyrobíme z oleje, mleté pálivé papriky, soli a rozetřených 5 stroužků česneku.

2

Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Česnekovou pastou potřeme kuřecí plátky a necháme uležet nejméně 1/4 hodiny.

3

Na rozpáleném oleji smažíme naložené maso tak dlouho, dokud nezměkne. Ve vzniklé šťávě osmahneme tenká kolečka cibule a jemně nakrájenou čabajskou klobásu. Touto směsí smažená prsíčka posypeme.

Poznámka

Doporučená příloha bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept