Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3720
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
0,5 l Hovězí vývar základní
500 g Hrášek
500 g Karotka
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 040kJ
9% Sacharidy 33 g
12% Tuky 9 g
24% Sodík 481 mg
19% Bílkoviny 11 g

Hrášek s karotkou postup přípravy receptu:

1

Cukr nasucho upražíme na světlý karamel. Zalijeme vodou, přidáme 3/4 másla, hrášek a nakrájenou karotku. Osolíme, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

2

Zbylé máslo smícháme s moukou, přimícháme k zelenině do šťávy a povaříme ještě asi 3 minuty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept