Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37200

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
150 ml Olej olivový
6 polévková lžíce Pažitka
60 g Sýr Ementál (Primátor)
70 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 špetka Sůl
5 stroužek Česnek
500 g Špagety
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 636 kcal
Kilojoule 2 662kJ
18% Sacharidy 65 g
43% Tuky 33 g
2% Sodík 47 mg
30% Bílkoviny 17 g

Veronské špagety postup přípravy receptu:

1

V dostatečném množství vroucí osolené vody uvaříme podle návodu na obalu špagety. Poté je scedíme, necháme okapat a udržujeme v teple.

2

V misce smícháme nastrouhaný ementál, sýr pecorino, česnek, pažitku, bazalku a sůl. Postupně přiléváme olivový olej, dokud nevznikne hladká omáčka.

3

Uvařené špagety zalijeme omáčkou, promícháme a servírujeme na připravené talíře. Před podáváním posypeme nastrouhaným ementálem a nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept