Recept

Farfallle s bazalkou a rajskou omáčkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37201

Ingredience

2 ks Bazalka
3 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý celý
3 ks Rajčata
100 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
450 g Těstoviny Farfalle
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 527 kcal
Kilojoule 2 207kJ
24% Sacharidy 86 g
11% Tuky 9 g
23% Sodík 465 mg
43% Bílkoviny 24 g

Farfallle s bazalkou a rajskou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Ve vroucí osolené vodě vaříme těstoviny podle návodu na obalu, poté je slijeme, necháme okapat a udržujeme v teple.

2

Na pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme na kolečka nakrájený česnek, rajčata, bazalku, sůl, pepř a na mírném ohni smažíme asi 15 minut. Farfalle přidáme do omáčky a důkladně promícháme, za stálého míchání prohřejeme.

3

Farfalle servírujeme na připravené talíře, posypeme najemno nastrouhaným parmezánem a nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept