Jednoduchý recept

Farfalle s houbovou omáčkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37205

Ingredience

1 ks Bujón zeleninový
30 g Máslo čerstvé
1 ks Pažitka
450 g Těstoviny Farfalle
4 polévková lžíce Zakysaná smetana
400 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 505 kcal
Kilojoule 2 112kJ
24% Sacharidy 86 g
13% Tuky 10 g
1% Sodík 13 mg
32% Bílkoviny 18 g

Farfalle s houbovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Ve vroucí osolené vodě vaříme farfalle podle návodu na obalu, poté je scedíme, necháme okapat a udržujeme v teple.

2

Žapmiony očistíme a nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme máslo a houby na něm restujeme, jakmile pustí šťávu, tak k nim rozdrobíme kostku zeleninového vývaru. Za občasného míchání vaříme asi 15 minut. Potom pánev odstavíme a přimícháme zakysanou smetanu.

3

Farfalle rozdělíme na připravené talíře a přelijeme houbovou omáčkou. Zdobíme najemno nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept