Jednoduchý recept

Skopové maso s růžičkovou kapustou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 37208

Ingredience

200 g Chléb celozrnný žitný
100 g Cibule
400 g Kapusta růžičková
50 g Mouka pšeničná hladká
3 g Pepř černý mletý
600 g Skopové maso přední
80 g Slanina vepřová
15 g Sůl
30 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 748 kcal
Kilojoule 3 130kJ
12% Sacharidy 45 g
63% Tuky 47 g
105% Sodík 2 g
62% Bílkoviny 35 g

Skopové maso s růžičkovou kapustou postup přípravy receptu:

1

Skopové maso nakrájíme na kousky o velikosti hlaviček růžičkové kapusty, cibuli pokrájíme nadrobno, slaninu na drobné kostičky, česnek prolisujeme, růžičkovou kapustu očistíme a omyjeme.

2

V hrnci rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme maso, orestujeme a jamile pustí šťávu, osolíme, opepříme, přidáme polovinu česneku, zalijeme vodou a dusíme aspoň 1 hodinu. Nyní přidáme kapustu, druhou polovinu česneku, mouku rozmícháme v trošce vody a přilijeme k masu. Ihned promícháme a zvolna dovaříme. Hotový pokrm dochutíme solí, pepřem a podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept